JW Energiteknik IVS

Reparation & eftersyn af oliefyr

Reparation af oliefyr i Hillerød & Nordsjælland

Varmer du dit hus op med et oliefyr?

Et oliefyr består af en oliebrænder og en kedel med dertilhørende olietank. Det fungerer ved, at olien brændes af i fyrets brænder, hvor olien forstøves, blandes med luft og antændes.

I oliefyrets kedel brændes den forstøvede olie og varmen fra dette bruges så til at opvarme det vand, der løber ud i enten radiator eller gulvvarme systemer. Ligeledes varmes brugsvand til vandhanerne også op. 

Hvis du stadig har et oliefyr, så kan vi hjælpe med at reparerer det indtil du skal ændre energiform. Oliefyr giver god mening til dem der ikke har andre muligheder for varme energikilder, men det er langsomt en døende race. 

Vi har mange års erfaringer med reparation af 0liefyr, og kan give dig den bedste service inden for oliefyrer.

Eftersyn af oliefyr i Nordsjælland

JW Energiteknik tilbyder også eftersyn af oliefyr i hel Nordsjælland. Selv de bedste og nyeste oliefyr skal have et regelmæssigt service, så det fungerer optimalt. En gennemsnitlig arbejdstid for et oliefyr er 1.200 timer om året, hvilket sætter sine spor.

Det er en god idé at få lavet et oliefyrsservice cirka én gang årligt, hvor det bliver efterset og økonomimålt. Med eftersyn af oliefyr fra JW Energiteknik, kan jeg give et fingerpeg om, hvorvidt dit oliefyr bør udskiftes, eller kun kræver små justeringer/reparationer.
Et oliefyr som fungerer optimalt, er godt for både miljøet og din pengepung. Finder jeg en fejl eller eventuelle forbedringer på dit oliefyr under serviceeftersynet, så tilbyder jeg selvfølgelig også at løse problemet.

Der findes to slags oliefyr, et almindeligt og et kondenserende, hvor sidstnævnte er mest effektivt, idet den varme røg fra afbrændingen også benyttes til opvarmning. Der findes ligeledes to typer brændere: gulflamme og blåflammebrændere – JW Energiteknik kan hjælpe med begge.

Ring i dag og få en uforpligtende snak om et eftersyn af oliefyr. Kontakt mig i dag på tlf. 44 44 05 17.

Galleri: Oliefyr

Reparation

Reparation af oliefyr i Hillerød.

Opvarmning

Opvarmning med oliefyr.

Oliefyr

Vi forhandler og reparerer moderne oliefyr.

Vedligeholdelse

Vi vedligeholder alle oliefyr.
Luk menu