JW Energiteknik IVS

Varmepumpe service Nordsjælland

Få varmepumpe service i hele Nordsjælland

JW Energiteknik tilbyder varmepumpe service i Nordsjælland. Der er nemlig flere gode grunde til at have service på din varmepumpe.
Først og fremmest er der visse lovkrav, der går at du skal have specielt uddannet personale ud og tilse pumpen, da den indeholder gasarter. En anden god grund, er at det hjælper på din varmeøkonomi.

Hos JW Energiteknik laver jeg service af din varmepumpe. Ved at lave et service af varmepumpen, sikrer jeg at din varmepumpe fungerer optimalt, så du kan mindske dit elforbrug. Ved jævnligt service vedligeholdes varmepumpen, så den i sidste ende holder længere.

Filtrene på varmepumpens indedel tiltrækker støv, hvilket medfører, at luftgennemstrømningen bliver gradvist forringet. Ligeledes bliver varmepumpens udedel tilstoppet af blade, snavs mv. Det resulterer i, at varmepumpen skal arbejde mere for at opretholde den ønskede temperatur.

I sidste ende betyder det, at et snavset og beskidt anlæg har en lavere ydeevne, som resulterer i en højere elregning. Derfor kan det ofte svare sig at udfører løbende service på sin varmepumpe.

Luft til luft Varmepumpe

En luft til luft varmepumpe har flere fordele. Dels er den nem at tage i brug og installere, men den er også pladsbesparende i forhold til et større fyr, og anvendes derfor tit i sommerhuse eller parcelhuse. Det er yderligere en mindre investering, som hurtigt er tjent ind igen. En luft til luft varmepumpe bidrager til et sundt indeklima og kan også anvendes til nedkøling af huset i de varme sommermåneder.

Anvender man luft til luft varmepumpe som varmekilde skal man være opmærksom på, at der ved en påfyldningsvægt på 1000g er et lovpligtigt krav om årligt eftersyn, hvilket er forbrugerens eget ansvar at efterleve.

Reparation af varmepumpe Nordsjælland

JW Energiteknik forestår gerne eftersyn og reparation af varmepumpe i Nordsjælland. Vi tilbyder yderligere alm. vedligehold samt opsætning af nye varmepumper.

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak på tlf. 44 44 05 17.

Luk menu